top of page

Embrace your Body - After Yoga Wear


Yogakleding is HOT. In ale soorten en maten, kleuren te krijgen. Je kunt slangen op je billen laten zien, droomvangers langs je benen en" i love my guru" op je borsten. Best geinig allemaal, maar ja persoonlijk denk ik dat je leven pas eigenlijk NA je yogamatje echt begint.

En ik ben soms een beetje verbaasd dat veel mensen erg met hun voeding en leefstijl bezig zijn, maar de " buitenkant" wel eens vergeten. Dat is niet belangrijk, wordt er dan gezegd. Maar is dat werkelijk zo? Je hebt een binnen en een buitenkant. Elk mens is uniek en draagt dit ook mede door het uiterlijk uit.

Sta je er wel eens bij stil wat je op je huid draagt? Welke materialen, weke mensen hebben het gemaakt? en wat doet de kleding met JOU die je draagt? sta je erachter?

Dient de kleding JOU of dien JIJ de kleding? Zit het lekker, ben je vrij om te bewegen hoe jij wilt, onderstreept het ook wat je wilt uitdragen? Wordt je er BLIJ van?

Ik ben een groot liefhebber van fashion, en dan heb ik het meer over de " tijdloze " fashion. Items die met zorg & liefde gemaakt zijn, vaak van mooie en zachte kwaliteiten.

Sinds een jaar of 6 werk ik alleen nog maar in de sustainable & fairtrade fashion en kom vaak zulke mooie dingen tegen. Ik doe naast mijn werk als yoga - teacher nog kleine bijzondere kleinschalige producties. Altijd fairtrade & sustainable. Verder vind ik het heerlijk om mensen te adviseren over de mogelijkheden van de kleding die ze dragen, want het is o zo fijn om mooie en pure items te dragen.

Momenteel werk ik aan een kleinschalige fairtrade collectie voor een opdrachtgever in de US. Samen met een fantastische Nederlandse tailor maken we van duurzame en handgewoven Khadi en cashmere een basis collectie, die in een paar hotels in de US uitgeleend worden aan de gasten.

De cashmere items worden in Nepal geproduceerd en met deze producent zal ik in het najaar mijn eigen Embrace Your Body - After Yoga Wear naar buiten brengen. Kleinschalig, all-season, supercomfi & zachte items, die speciaal voor JOU gemaakt worden in Nepal. Items die je lichaam omarmen en koesteren, items waar je je helemaal in thuis voelt en waar de bewegingsvrijheid 100% is.

Meer info? check www.soulware.nl - Soulware Fashion

bottom of page