September 11, 2017

De ideale plek om je yoga practise te beoefenen is voor velen in de natuur. Maar ook alleen al lekker op het gras zitten, je ogen te sluiten en te luisteren naar de geluiden van de vogels, het ruisen van de de wind of het voortkabbelen van water, kunnen je al het heerlijke gevoel van " connected" geven. 

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken blijkt ook dat de mensen in bijvoorbeeld Friesland, Groningen & Drenthe veel gezonder zijn, dan hier in het Westen, de Randstad. 

Me als grote oorzaak de stressfactoren, zoals files, drukte, tijd te kort door langere wachtrijen, lawaai etc. En ook de ruimte en veel meer omringd zijn door natuur. 

Zelf ben ik op het platteland opgegroeid en oh wat een voorspoed om als kind de tuin in te kunnen lopen of achter op het land te kunnen spelen zonder gestoord te worden. Ik speelde ook met de natuur: bouwde hutten, sprong over sloten of lag in het gras naar de wolken te kijken. 

in de natuur worden ook je geur sensoren geopend...

August 30, 2017

Where Africa meets Europe

Nog een paar dagen en dan is Augustus weer voorbij. De avonden worden wat korter, en in de ochtend kun je de heerlijke frisheid van het naderende najaarsseizoen voelen. 

Langzaam bewegen we ons richting de herfst , een mooie periode voor loslaten en verdiepen. Even de balans opmaken voor je zelf en loslaten wat jou niet meer dient. 

Vaak kunnen we in September nog genieten van een heerlijke Indian Summer. Nog nagenieten van de zomer en plannen maken voor de winter. 

Yoga is een hele fijne manier om je lichaam en mind voor te bereiden op het najaarsseizoen wat komen gaat. 

Ben je toe aan verdieping en rust? kom dan naar ons toe in Oktober dit jaar, naar Andalusia/ Spanje. 

We organiseren aan de kust een heerlijke Yoga Relax Week:

Twee keer per dag yoga en meditatie, er wordt heerlijk voor je gekookt en in de middag heb je alle tijd om te doen waar je zin in hebt. Zo kun je en stadje bezoeken, maar ook dolfijnen spotten of gewoon lekker...

July 10, 2017

Yogakleding is HOT. In ale soorten en maten, kleuren te krijgen. Je kunt slangen op je billen laten zien, droomvangers langs je benen en" i love my guru" op je borsten. Best geinig allemaal, maar ja persoonlijk denk ik dat je leven pas eigenlijk NA je yogamatje echt begint. 

En ik ben soms een beetje verbaasd dat veel mensen erg met hun voeding en leefstijl bezig zijn, maar de " buitenkant" wel eens vergeten. Dat is niet belangrijk, wordt er dan gezegd. Maar is dat werkelijk zo? Je hebt een binnen en een buitenkant. Elk mens is uniek en draagt dit ook mede door het uiterlijk uit. 

Sta je er wel eens bij stil wat je op je huid draagt? Welke materialen, weke mensen hebben het gemaakt? en wat doet de kleding met JOU die je draagt? sta je erachter?

Dient de kleding JOU of dien JIJ de kleding? Zit het lekker, ben je vrij om te bewegen hoe jij wilt, onderstreept het ook wat je wilt uitdragen? Wordt je er BLIJ van? 

Ik ben een groot liefhebber van fashion, en dan heb ik het meer...

June 26, 2017

De laatste tijd maak ik wel eens mee dat er met enige verbazing wordt gereageerd als blijkt dat je als yoga docente niet altijd in balans bent met je emoties. En dat er “ gewoon “ verdriet, boosheid en angst is. 

Het leek mij erg leuk hier wat over te schrijven, vooral omdat HAPPY zijn tegenwoordig zo belangrijk lijkt te zijn. Als je je maar HAPPY voelt, de weg er naar toe is minstens so interesting! 

Jaren geleden begon ik met meditatie en yoga. In deze periode was mijn focus vooral op de meditatie en er waren periodes dat ik 4 tot 5 uur per dag in meditatie was. Ik volgde verschillende trainingen, retraites & was een toegewijd leerling. 

Het gaf mij een kans MIJN EIGEN PAD te ontwikkelen in het leven. En tools om pijn en verdriet om te zetten in een leven vol mogelijkheden en kansen. iedere keer weer. 

Met nadruk schijf ik: mijn eigen pad, want het is zoveel leuker om je eigen pad te creëren dan ieders pad te volgen. 

VERLICHTING heeft het mij ook gebracht, en niet in de...

Please reload

Recente berichten

September 11, 2017

June 26, 2017

Please reload

Archief
Please reload

follow me
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
 
♡yes, I would like more information without obligations about all lessons & sessions of SoulWare 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

i♡life - all rights served by SoulWare