top of page

'If you can 
breathe, 
you can do yoga.'

                         ~ Krishnamacharya

Inmiddels heb ik meer dan 2000 uur les ervaring als teacher en heb honderden verschillende mensen lesgegeven. Ik geef les aan kinderen, volwassenen, en mensen  met en zonder lichamelijke en verstandelijke beperking.  Op mijn YogaPad raak ik nooit uitgeleerd en dat is echt fantastisch!. Yoga houdt je jong, fit en geeft je de mogelijkheid om het onmogelijke in jezelf te ontdekken. 

Het is mijn missie om iedereen yoga te leren die daar open voor staat en samen jouw onbegrensde mogelijkheden in je lichaam en je leven te ontdekken! 

Iedereen kan Yoga en Yoga is voor iedereen.

Je bent hier met een missie. 

Ik heb altijd al een zoekende geest gehad. Tijdens mijn studententijd was ik niet te vinden op feestjes, maar startte mijn dag met mijn dagelijkse meditatie van ca. 1 uur per dag. Op mijn 19e ging ik in de leer bij mijn ‘ spirituele teacher’ . Van haar leerde ik alles over chakra’s , aura’s, de werking van ons energetisch lichaam en visualisaties. 

 

Ik stond jaren lang bloedserieus in het leven maar het universum had nog wat lessen voor mij in petto: en deze had ik voor geen goud willen missen. Nee ik kon het leven en de diepte ervan niet leren uit boeken en mediaties, ik moest het ondergaan. Pijn, verdriet, teleurstelling en verlies zijn de aspecten waar we door groeien en juist ‘ heel ‘ worden. 

 

Voor mij is Y O G A mijn pad geworden en ik had 35 jaar geleden niet kunnen bedenken dat ik ooit yoga & spiritueel teacher zou worden. Het is een ‘ every day happiness ‘ om mensen te begeleiden in hun eigen spirituele zoektocht en ‘ SoulPad. 

 

We zijn nooit uitgeleerd en juist door mijn eigen teaching leer ik het meest. 

‘Spiritueel Zijn’ is niet iets bijzonders, het is iets wat we allemaal zijn. We zijn allemaal onderweg, we zijn allemaal waardevol, we zijn allemaal op deze wereld om te transformeren. Wie je ook bent waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is, wat je talenten zijn, wat je potentie is, jij bent het waard om jouw leven op de meest waardevolle manier te  l e v e n  en  te   b e l e v e n. 

P7290329_edited.jpg
P7290132.jpg

Yoga & Nature

Voel je verbonden met  de 

natuur tijdens je yoga - practise. 

Yoga betekent: verbinding. Met jouw ' ware zelf' , jouw Soul en alle levende wezens om je heen. 

P7290151.jpg

Yoga & jouw leven.

Ontdek wie jij werkelijk bent.

Jouw potentie , thuiskomen in jezelf, en jouw plek innemen in deze wereld. 

bottom of page