top of page

Stephanie Hameeteman
organisator spirituele events

Aliye ken ik van de yogalessen bij Nandita. Ook heb ik haar Self Love Challenge gevolgd. 

Aanvankelijk had ik andere reisplannen maar er was nog 1 plekje vrij voor de yogaretreat, die was voor mij. ;) . Op een mooie locatie, prachtige yoga ruimte, zalige yoga lessen en waanzinnig eten bereid door Wilma ( passie voor plantaardig) . De workshop' Bewust Manifesteren" heeft mij precies gebracht waar tijdens de workshop op had ingezet: een nieuwe fijne werkplek in het ' groen'. Nu werk ik als organisator bij een spiritueel centrum op een prachtige locatie.

Louise van de Sande Bakhuizen
professioneel performer artist

Tijdens de lockdown heb ik online yogalessen gevolgd bij Aliye en deze lessen gaven mij een fijn gevoel van verbondenheid en kracht. In de moeilijke tijd waren de lessen welkom in mijn leven. Ondanks dat de lessen online waren, kon ik toch de verbondenheid voelen en gaf Aliye nuttige aanwijzingen voor de houdingen. 

Haar lessen zijn echt een aanrader!

Yvonne van  B.
business owner

Ik heb gedurende 6 maanden het Golden  Bird  Traject gevolgd. 

Ik had van te voren niet kunnen bedenken hoe dit mijn leven totaal zou veranderen. Aliye raakt steeds weer de kern en ' ziet ' voordat je het zelf hebt gezien. Verwacht in een Golden Bird een volledige transformatie en ontdek jouw ( verborgen) talenten en 'ware zijn'. Ik had dit voor geen ' goud' willen missen. Ik voel me zo mooi en compleet en heb eindelijk geleerd van mij zelf te houden: ik ben goed genoeg. 

bottom of page