top of page
 SoulReviews

Elizabeth Konigbauer, age 29

SoulWare Yoga Retreat in Andalusia was one of my highlights in 2017. 

The spot is just so beautiful and helps fully to let go of every day life. 

Aliye is a great yogateacher with a high degree of sensitivity of the group and you individually.

The yoga sessions but also the interaction with the group of beautiful people were especially enriching. I can really recommend this experience. 

Yvonne Dekkers, age 50

Tijdens mijn burn out periode had ik de kans om deel te nemen aan het yoga retraite van Soulware in Andalusië. Dit retraite heeft mij veel inzicht gegeven, mijn leven is na deze vier dagen volledig verandert. We starten het retraite met een openingsritueel waarbij we een vel papier en pen kregen. Hierop konden we voor onszelf opschrijven wat we mee wilde nemen, wat we wilde leren en wat we achter wilde laten. Hier al werd mij een enorme spiegel voorgehouden. Ik wist gelijk wat me te doen stond de komende dagen. Elke ochtend, bij zonsopkomst starten we met een yoga sessie en meditatie, waarna we gezamenlijk ontbeten. De rest van de dag was je vrij om te doen en laten wat je wilde. Ik heb de dagen alleen en in stilte beleefd. Synchroniciteiten deden zich voor, ik begon ze te waar te nemen. Wat een geweldige ervaring! Vooral de vlinder die aan mij verscheen, niemand zag haar behalve ik. In mijn ogen was ze niet te missen, zo groot, een Monarch! Elke avond sloten we af met een yoga sessie en meditatie, om daarna gezellige met zn alle te dineren. De avonden sloten we af met een glaasje(s) wijn en heerlijke kaasjes! In het vliegtuig terug naar huis werd ik overweldigd door een gevoel van helderheid. Alsof ik alle puzzelstukjes verzameld had. Ik hoefde de puzzel alleen nog maar te leggen. Ik heb deze dagen als heel intens beleefd en ontzettend waardevol.    

Marianne Berendse, age 61

The Yoga Retreat was exceptional on all levels. Aliye is a fantastic Yoga teacher and lead the group with the perfect balance of gentle encouragement and limit-challenging guidance. Her extensive knowledge base is both impressive and reassuring, and she connected with all of us at the level we needed to improve.

I loved the morning sessions at the beach, it is so beautiful to listen to the waves.

You have enough time between the sessions to explore the fabulous surroundings of Tarifa.

 Suzanne de Moor, age 40

Deze "yoga, meditatie, retraite, coachings reis" in Andalusië, was MAGISCH. Magisch op verschillende aspecten.

Ademhalen & yoga /meditatie (be)oefenen
Verbinding & connecten
Natuur & schone lucht
Genieten
Mijn eigen pad ontdekken
Nieuwe inzichten & coaching

Ben volledig tot rust gekomen en heb nieuwe energie & inspiratie opgedaan die ik wil gebruiken en toepassen voor de volgende 40 jaar van mijn leven. Deze plek was omgeven door mooie natural parken. Werd wakker met het geluid van krekels en vogels en ging slapen met het geluid van kikkers. 

Het weer begon onvoorspelbaar en koud en eindigde gelukkig met lekker weer en zon. Het was heerlijk om even niet de rollen te vervullen van het dagelijke leven die mij betekenis geven (gezin, werk, familie & vrienden) en gewoon helemaal Suzanne te zijn. 

Dankjewel Aliye van Pijkeren. 

bottom of page