top of page

Acerca de

4.png

The Silent Full Moon Circle

Welkom bij de Silent Full Moon Cirkel. Op 25 maart is het Volle Maan en deze staat in het teken van Weegschaal en er vindt een ( gedeeltelijke ) MaansVerduistering plaats. Tijd om nu echt die stappen te gaan zetten en uit je cocoon te komen. Een mooi moment nog eens extra stil te staan bij het afgelopen jaar en niet onbelangrijk: Jouw intenties, dromen en verlangens het Universum in te slingeren. Ik geloof 100% in de kracht van intenties en communicatie met het Universum. De volle Maan is een enorme krachtbron om ons hiermee te verbinden.

De afgelopen keren lagen er maar liefst meer dan 50 namen en intenties en IEDEREEN IS WELKOM! Het is GRATIS en mijn GIFT aan jullie. Dit is GEEN live event, maar een Stille Ceremony die door mij persoonlijk wordt gedaan. Na afloop zal ik de foto's en/of video ervan delen met julie.

Omdat ik overspoeld wordt door namen vind ik het handiger het via mijn website te doen zodat ik alle namen beter kan registreren en niemand vergeet.

Je ontvangt voor aanvang ook nog een uitleg van mij per mail hoe je zelf vanuit je huis mee kunt doen om jouw intenties en dromen extra energie en kracht te geven. Liever  ( ook ) je eigen cirkel maken? Lees hier  hoe je dat kunt doen!

Liefs, Aliye

Laat hier jouw naam en/of intentie achter

Iedereen is welkom!

 Spread some Magic. - Alle goeds voor jou. ✩
bottom of page