top of page

Silent Full Moon Circle

Inspiratie

Je kunt fijn meedoen vanuit je eigen knusse huis. Ik geef je op de deze pagina wat inspiratie hoe je dit kunt doen.

0760726B-4506-4282-8170-181333DCD978.JPG

Jouw eigen cirkel

Zelf hou ik heel erg van schelpen en daarmee maak ik een circel. Maar je kunt ook denne appels, bladeren , stenen  etc. gebruiken. Gebruik voorwerpen waar je echt een feeling mee hebt. Het is echt zo leuk om te doen.

Zo maak je jouw eigen ritueel

Op de dag van de ceremonie zorg ik dat ik helemaal aligned ben met de namen die ik heb opgeschreven. Ik kleed me in lichte kleuren en leg de namen 1 voor 1 in de cirkel. Elke naam spreek ik uit, elke intentie ook. Ik steek de kaarsjes aan en wierook  De ceremonie start met een meditatie en visualiatie. Ik stel me voor dat iedereen bij de cirkel zit, in persoon. Op de achtergrond heb ik healing music en ik dank het Universum  voor de giften die ik en de anderen hebben mogen ontvangen. Ik laat de cirkel de hele nacht in het maanlicht liggen.

IMG_7914_edited.png

Nodig mensen uit

Samen zijn we nog krachtiger.

Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Deze cirkel is voor iedereen! Nodig mensen uit en laat ze meedoen. Misschien start je je eigen cirkel vanuit jouw huis met jouw dierbaren. Hoe mooi is dat.

Hoe meer mensen hoe krachtiger. En je kunt ook voor anderen waarvan jij denkt dat ze het nodig hebben een kaartje leggen. De energie die jij hieraan geeft komt terug in jouw leven. Zo werkt het Universum.

Mocht je nog vragen hebben? Laat een bercihtje achter!

bottom of page