top of page

Ringana - Vegan SkinCare

So Fresh

RINGANA_LOGO-Partner.jpg
2023_yourroutineyourplayground_story_07.jpeg

Why

Toen ik werd geïntroduceerd in dit bedrijf voelde ik een diepe YES van binnen om mij te verbinden als partner

Ringana is een High End geavanceerd VEGAN SkinCare & Supplementen bedrijf, die UITSLUITEND werkt met pure ingrediënten , zero chemische toevoeging en heel belangrijk : DIERPROEFVRIJ. Dit laatste staat bij mij zeer hoog in het vaandel. De producten van Ringana zijn echt fantastisch en als je ze eenmaal gebruikt wil je geen andere producten meer. Je ruikt de natuur bij elk product. Verder wordt is het hele label plastic vrij. Ringana wordt in heel Europa verkocht en is niet verkrijgbaar in de winkels omdat alle producten FRESH zijn.

Yoga & SkinCare

In mijn werk als ervaren Yoga Coach houd ik mij bezig met het lichaam en innerlijk werk. Voor mij is jouw uiterlijk ook je lichaam en persoonlijk vind ik het heel belangrijk om hier aandacht aan te besteden: jezelf uiterlijk goed te verzorgen en te verwennen met eerlijke producten. Yoga is voor mij NATUUR, want alle elementen uit de yogaleer vindt je ook in de natuur. Wij zijn zelf ook de prachtige natuur, immers zijn we er uit opgebouwd en kunnen niet leven zonder de natuur. Yoga & Vegan Skincare zijn voor mij een hele prettige en natuurlijke combinatie want het één vult het ander aan. 

Founders

Oostenrijks familie bedrijf, gerund door Ulla Wannemacher & Andrea Wilfinger

RINGANA is een Oostenrijks familiebedrijf. Gerund door Ulla Wannemacher & Andrea Wilfinger. 25 jaar geleden zijn ze samen dit avontuur aangegaan. Ze zijn begonnen met het maken van een 100% vegan tube tandpasta. Natuurlijke voedingssupplementen en 100% verse, biologische cosmetica. RINGANA wordt beschouwd als de visionaire marktleider in zijn categorie in de Duitstalige landen. Gezonde schoonheid van binnen en van buiten, natuurlijkheid, duurzaamheid en ethiek zijn de belangrijkste boodschappen. De producten onderscheiden zich door een hoge concentratie van actieve ingrediënten, natuurlijke zuiverheid en frisheid. De bewuste keuze om alle kunstmatige stoffen te vermijden maakt de producten van RINGANA uniek in zijn soort. Met zijn baanbrekende producten plaatst RINGANA zich in een snel groeiende markt waar bewust gekeken wordt naar duurzaamheid en ethiek! De producten zijn vers en beperkt houdbaar en worden na bestelling vanuit Oostenrijk rechtstreeks naar de klant verzonden. Daarom zijn RINGANA producten niet verkrijgbaar bij verkooppunten/winkels.

Posting_Template_FRESH_date_FRESH_edited

Fresh
Date

Wil je de heerlijke producten GRATIS uit proberen? Boek dan een 45 minuten - So Free gratis Fresh Date

bottom of page