top of page

Inzicht & Inspiratie

Reading

Er zijn van die momenten dat je het even niet meer weet. Je mist inzicht en/of inspiratie. Dan is een reading met de Gaia inzicht kaarten heel fijn om te doen. Je zult merken dat jouw ziel weer gevoed wordt met een frisse en heldere kijk op meerdere aspecten van jouw leven. 

5.jpg

Luisteren naar jouw verhaal

Tijdens een reading luister ik naar jouw verhaal. Dit doe ik door middel van mijn intuïtieve gaves. Dat wil zeggen dat ik door jou te HOREN kan invoelen wat jij op dat moment vanuit jouw ' innerlijke wijsheid  ' nodig hebt om als boodschap te krijgen. De Gaia kaarten geven dit inzicht weer door middel van een harmonisch samenspel van woorden en afbeeldingen.  De boodschap wordt altijd liefdevol en aanmoedigend gebracht. 

Innerlijke reis

Elke Reading is verdiepende innerlijke reis. Je kunt meer inzicht willen op gebied van relatie, werk, carrière , verhuizen, familie etc. Je ontvangt ook mijn bevindingen per mail in een mooi vormgegeven pdf file. Zodat je deze altijd nog kunt  teruglezen.

De readings zijn zowel fysiek alsmede online te boeken. 

7_edited.jpg
4.png

Over de Gaia Orakel Kaarten

Verbind je met de diepe wijsheden

van de Aarde

Gaia Orakel kaarten zijn een toegangspoort tot de wijsheid van onze Aardmoeder. Geïnspireerd door de geest van Moeder Natuur, zal dit deck je helpen om contact te maken met Gaia voor vrede en genezing. Elke kaart heeft een krachtige, oprechte boodschap en een bevestiging welke je helpen om je dromen waar te maken.

Je kunt kiezen uit een reading:

60 minuten - 79 euro 

30 minuten - 39 euro

bottom of page