top of page

Golden Bird

Feel Free, Feel it ALL
fullsizeoutput_1dc9_edited_edited_edited.png
P7290275_edited_edited.jpg

Het Golden Bird Traject is één van de mooiste cadeau's die je aan jezelf kunt geven. Jouw leven zal compleet veranderen. 

Alles wat ik verder aanbied in mijn andere programma's en workshops zitten in dit programma:

- Yoga & meditatie

- Jouw relatie met je lichaam

- Jouw SoulPath & SoulPurpose

- Jouw droomleven manifesteren vanuit jouw        hoger bewustzijn.

12 weken werken

12 weken lang aan jezelf werken door middel van wekelijkse 1 - on 1 sessies, opdrachten, tools en het maken van jouw eigen New Me Book. Aan het einde van dit traject weet jij precies waar je naar toe wilt, wie je bent en heb je een prachtig naslagwerk opgebouwd. 

 

Verwacht diepgang, transformatie en een touch of magic. 

 

 

Lieve Soul
P7290329.jpg

Lieve Soul, als jij NIET in jezelf gelooft..wie wel? Het is je SoulPurpose om achter jezelf te gaan staan, jezelf te omarmen en te  w e t e n  wie jij bent: Een prachtige Soul, full of L I G H T. 

 

Met oneindig veel mogelijkheden en talenten. Ben je er klaar voor om deze NEW YOU te gaan omarmen? Als een GOLDEN BIRD door het leven te gaan. 

 

Jouw gouden vleugels te spreiden en te vliegen, groots te zijn, te stralen en hiermee anderen inspireren dit ook te doen.  

 

Dat is wat ik heb gedaan! Vanaf het moment dat ik achter mijzelf ben gaan staan en de moed had om mijn vleugels uit te slaan, veranderde alles. 

Zt jezelf op nummer 1!
fullsizeoutput_23ab_edited_edited.jpg

Er zijn zoveel teachers op mijn pad gekomen tijdens mijn Soul reis, ik had niemand willen missen. Ook de mensen die niet van mij konden houden lieten mij inzien dat ik zelf GOLD ben. En dat, kan ik je vertellen is een

T R E A S U R E die in iedereen zit. 

 

Dus ben jij klaar om deze mega jump te nemen? En jouw plek in deze wereld in te gaan nemen? Jezelf te laten zien, mooie prachtige Soul en jouw talenten en gaves met deze wereld te gaan delen? 

 

Jezelf niet meer naar beneden te halen, niet door je eigen stemmetjes of mensen in je omgeving. Wie bepaald dat jij niet goed genoeg bent? JIJ! En je wereld om je heen laat dat zien. Als jij jezelf GOED GENOEG zal jouw omgeving veranderen. En ja ..dat is een proces. Maar als je dit aangaat met mij dan kan ik jou verzekeren dat je NEVER EVER nog terug wilt naar de tijd dat je dat ' stemmetje' de regie had over je leven.  

 

Jezelf in de spiegel zien en tegen jezelf zeggen: Ik ben goed genoeg , ik ben GOLD is het mooiste geschenk wat er is. Dan transformeert jouw hele leven! 

Liefs, Aliye
bottom of page