top of page

           dag 1

P7290400_edited.jpg

body reset 2023 dag 1

Dag 1 van deze de BodyReset 2023

Deze reis door jouw lichaam begint bij de basis:
Jouw AdemHaling.

Het is het eerste wat je doet als je hier als baby op de Aarde beland: ademen. En hiermee ontstaat letterlijk de VERBINDING met de AARDE. Het is ook het laatste wat doet als je de Aarde verlaat.

Neem eens rustig de tijd om dit tot je door te laten dringen..

Jouw ademhaling is een ‘ onzichtbare draad ‘ draad tussen jouw en de AARDE. Hoe bijzonder is dat. En als je je longen zou bestuderen dan zie je dat jouw longen dezelfde structuur hebben - namelijk de vertakkingen in je longen als de vertakkingen van veel bomen! Hoe bijzonder is dat!
Kijk maar eens goed naar de afbeeldingen.

En de bomen ( en planten ) zorgen voor jouw zuurstof, die via je longen en hart door heel je lichaam getransporteerd worden via je bloedbanen om zo elke cel in je lichaam van zuurstof te voorzien. En jouw allerlaatste restje afvalstoffen verlaten het lichaam via CO2 ( je uitademing) en wordt door die prachtige bomen en planten getransformeerd tot zuurstof. Ik vind het pure MAGIE.

Vanuit de yogaleer wordt jouw ademhaling ( ook wel PRANA ) als de basis beschouwd. En een oefening die je doet voor je PRANA noem je PRANAYAMA.

Je ademhaling is niet alleen van groot belang voor je hele fysieke gestel, maar ook heel belangrijk voor je MIND. Oftewel om RUST te ervaren.

Je kunt absoluut veel meer rust in je leven ervaren door je ademhaling en manier van ademen te gaan veranderen en verbeteren.

Ik wil je dan ook vragen om tijdens deze JOURNEY hier dagelijks aandacht aan te besteden. En elke dag de geleide meditatie die ik voor je heb opgenomen te volgen. Het is een hele toegankelijke meditatie om contact te maken met jouw ademhaling.

Het werkt het beste als je deze direct doet als je opstaat ( of nog even in bed wil liggen) en voordat je alle andere dingen gaat doen!

In het WERKBOEK kun je beschrijven wat je ervaart als je hier bewust en actief mee aan de slag gaat. Onthoud dat alles wat je ervaart helemaal OK is.

Neem ook gedurende de dag eens wat vaker de tijd om even stil te staan bij jouw ademhaling. En ervaar het effect hiervan op jouw leven.

Ik wens je een mooie eerste dag van deze Journey.

Namaste,
Aliye

meditatie - jouw unieke ademhaling bodyreset

Belangrijk: Wanneer je ernstige gezondheidsklachten hebt op zowel fysiek alsmede mentaal gebied raadpleeg dan altijd een deskundige hiervoor!

SoulWare stelt zich niet aansprakelijk voor enige letsel die ontstaat tijdens deze Journey. Deelname geschied op eigen verantwoordelijkheid.

bottom of page