ABOUT
CA43713F-8A81-4711-8AB1-C33FBEBF672B.JPG

Waar het licht schijnt, kan het niet donker zijn 

Welcome in my world......

 

Op mijn 17e kreeg ik een " diepgaande spirituele ervaring". Ik kon niet anders meer dan mijn eigen pad te gaan volgen. Sindsdien ben ik begonnen naar het volgen en luisteren van mijn " Soul".  En ben ik begonnen met mijzelf te verdiepen door middel van meditatie, mindfullness & yoga. Ik heb verschillende meditatie-  en yoga-stijlen beoefend. Waaronder Boedhistische meditatie en Astanga Yoga, Iyengar Yoga en Hatha Yoga. Het heeft mij vele bijzondere inzichten, ervaringen & transformaties gegeven. En you know what? Ik ben nooit uitgeleerd...Mijn leven is toegewijd aan verdieping, transformatie, uitdagingen en vernieuwing. 

 

Ik vind het heel fijn om iedereen op een toegankelijke en laagdrempelige manier  in contact te brengen met zichzelf door middel van yoga & meditatie. 

 

Ik voel tijdens een yoga beoefening een enorme rust en blijdschap. Ik leer je graag om door middel van Yoga en Meditatie  een veilige basis in jezelf te creëren. En de wereld te zien als een plek te zien waar mogelijkheden onbegrensd zijn.

Het is mijn grote passie om les te geven aan iedereen die daar open voor staat & samen onze grenzen en mogelijkheden te ontdekken. 

 

Ik heb o.a de erkende Hatha Yoga Docenten Opleiding bij PureYoga gevolgd, met als specialisatie kinderen. www.pureyoga.nl Daarnaast de internationaal erkende Yoga Teacher Training (200 -uur)  bij Diamond Heart Yoga - Scott Nananamura. www.diamondheartyoga.com. Inmiddles 6 jaar yogadocent en ruim

3000 uur leservaring. 

 

Vanaf mijn 19e heb ik veel meditatie trainingen, workshops gevolgd en is dit een levenswijze geworden. Verder volg ik jaarlijks trainingen en workshops. Sinds 2016 organiseer ik de Magic Retreat in Zuid Spanje. Ik hou van de zee, daar danst mijn Soul en ik neem je graag mee om dat ook te ervaren. www.magic-retreat.nl

Je kunt op verschillende manieren met mij werken. Ik heb een diepgaand coachings programma ontwikkeld, waarbij je 1-op- 1 alles leert over jezelf, jouw blokkades en leer je hoe je in  het leven kunt manifesteren wat jij graag wilt. 

In 2019 ben ik een nieuw project gestart: Flex & Relax - Yoga voor elk Kind. Hiermee hoop ik yoga financieel laagdrempelig aan te bieden voor elk kind. www.flexenrelax4kids.com

Sinds begin 2016 geef ik les bij Body Balance Personal Training. Meer info: www.bodybalancepersonaltraining.nl

Sinds 2020 ben ik gastdocente bij Nandita - Centrum voor Body & Mind. 

In 2021 zal ik yogalessen gaan geven bij Theater Babel. 

Verder ben ik co-creater en yogadocent bij City-Retreat Rotterdam.

Ook geef ik kinderyogalessen bij David Lloyd Blijdorp Rotterdam

Meer info: www.davidlloyd.nl/rotterdam-blijdorp

En tot slot ben ik teacher bij YogaYounity. Zij richten zich op bedrijfsyoga. alle info: www.yogayounity.com

Sinds 2020 geef ik ook online livestream yogalessen. Het rooster vind je hier

Yoga is voor mij het leven zelf, inspiratie , passie en overvloed. Waar wordt je blij van? Wat zijn jouw " happy moments". Ik creëer er graag zoveel mogelijk. 

In de media:

YogaMagazine

IMG_6215.jpg
IMG_6219.jpg

StadsKrant Rotterdam

IMG_7183.jpg
IMG_7184.jpg
icon_places_blue_4NL.png

Bij PureYoga heb ik de basis Hatha Yoga

Opleiding gedaan , met specialisatie voor kinderen.

Ik ben bevoegd

KinderYogaDocent

www.pureyoga.nl

fullsizeoutput_1f22.jpeg

Bij Diamond Heart Yoga heb ik 

de internationaal  erkende

200 - uurs  Hatha & Vinyasa 

Yoga opleiding gevolgd. 

Ik bevoegd YogaDocent.

www.diamondheartyoga.com

SoulWare

 

SoulWare is ontstaan vanuit een diep verlangen om " the call of my soul" te volgen. 

In ieder van ons zitten zoveel potenties en mogelijkheden en het maakt simpelweg veel gelukkiger als je de weg van je ziel volgt. 

Mijn weg hiernaar toe is een lange weg geweest, waarbij ik vele " lessen" heb mogen ervaren om uiteindelijk tot mijn kern te komen en vanuit mijn zielskracht te gaan leven. 

 

Mijn verhaal lees je hier