top of page

The Full Story

SoulWare

SoulWare is in 2014 ontstaan vanuit een diep verlangen om " the call of my soul" te volgen. 

In ieder van ons zitten zoveel potenties en mogelijkheden en het maakt simpelweg veel gelukkiger als je de weg van je ziel volgt. 

Mijn weg hiernaar toe is een lange weg geweest, waarbij ik vele " lessen" heb mogen ervaren om uiteindelijk tot mijn kern te komen en vanuit mijn zielskracht te gaan leven.

P7290303_edited.jpg

Aliye van Pijkeren

Op mijn 17e kreeg ik een " diepgaande spirituele ervaring". Ik kon niet anders meer dan mijn eigen pad te gaan volgen.  En ben ik begonnen met mijzelf te verdiepen door middel van meditatie, mindfullness & yoga. Ik heb verschillende meditatie-  en yoga-stijlen beoefend. Waaronder Boedhistische meditatie en Astanga Yoga, Iyengar Yoga en Hatha Yoga. Het heeft mij vele bijzondere inzichten, ervaringen & transformaties gegeven. En you know what? Ik ben nooit uitgeleerd...Mijn leven is toegewijd aan verdieping, transformatie, uitdagingen en vernieuwing. 

 

Missie

Ik vind het heel fijn om iedereen op een toegankelijke en laagdrempelige manier  in contact te brengen met zichzelf door middel van yoga & meditatie. 

 

Ik voel tijdens een yoga beoefening een enorme rust en blijdschap. Ik leer iedereen graag om door middel van Yoga en Meditatie  een veilige basis in jezelf te creëren. En de wereld te zien als een plek te zien waar je mogelijkheden onbegrensd zijn. En je beste versie van jezelf te worden. Het beste uit jezelf te halen is het mooiste cadeau aan jezelf en je bijdrage aan deze wereld. 

P7290151.jpg
bottom of page