top of page

                         Are you ready to WAKE UP?

In deze tijd waarin veel mensen zoeken naar antwoorden wil ik iedereen die daar behoefte aan heeft yogalessen aanbieden.Veel mensen zijn nu op zoek naar nieuwe paden en wegen. Door middel van yoga & meditatie kun je tot je diepste kern komen.En zul je al snel merken dat je contact maakt met een diepere laag in jezelf. Een ' ruimte' waar altijd rust is en je helemaal thuiskomt. 

Wat is meditatie?

Meditatie is niets anders dan het observeren van jouw gedachtes, emoties en gevoelens. 

Je kunt dit dagelijks doen en dan zul je merken dat er veel meer rust en ruimte in je hoofd, maar ook in je leven komt. 

Ik heb een aantal geleide meditaties voor je opgenomen die je kunt beluisteren via de SoulWare Wake Up Room. Voor slechts 19 euro heb je 3 maanden onbeperkt toegang! 

De meditaties die ik heb opgenomen zijn toegankelijk en makkelijk in je eigen schema toe te passen. Ik verzeker je dat je dag die voor je ligt totaal anders zult ervaren of dat je je dag op een andere manier kunt afsluiten. 

De meditaties duren ca. 10-15 minuten en zijn te beluisteren na ontvangst van betaling, je kunt dan via een wachtwoord deze digitale ruimte betreden. 

Verder vind je in de SoulWare Wake Up Garden toegang tot inspireerde artikelen die ik heb geschreven en deze ' ruimte ' wordt maandelijks aangevuld met fijne tips, video's etc. 

Naast de mogelijkheid om digitaal en vanuit je luie stoel of bank te werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling bied ik ook persoonlijke coachingstrajecten aan en vanaf juni 2021 OUTDOOR YOGA.

 

Untitled%20design-19_edited.png
bottom of page